Sharon Thera-Kips

Sharon Thera-Kips (www.sharonkips.nl) is geen onbekende binnen re:connect. Samen met haar man Gilbert startte zij in 2013 re:connect. Ze treedt door het land op als zangeres en is ze regelmatig te zien (en horen) bij Nederland Zingt. Dit jaar is haar eerste boek verschenen, welke zij samen met Gilbert heeft geschreven. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokeness is zij jouw gastvrouw en zal ze spreken tijdens de eerste avond.

Jannica van Barneveld

Jannica van Barneveld is getrouwd en moeder van een dochter. Ze is aanbiddingsleider en spreekster in Mozaiek0318. In 2018 werd zij van het een op andere moment ernstig ziek. Alleen een levertransplantatie kan haar leven redden, tijdens die tijd heeft zij ervaren hoe ver weg God kan lijken. Zij spreekt hier open en eerlijk over en die kwetsbare boodschap van wanhoop terwijl je eigenlijk zou willen hopen, het verhaal van een gebroken overwinning, waar we God niet altijd zo dichtbij ervaren als we zouden willen, dat verhaal willen wij een podium bieden tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness omdat we geloven dat we juist in zwakheid Zijn goedheid en trouw mogen ervaren.

Renata van Vulpen

Renata van Vulpen is getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2000 is zij afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Zij heeft 10 jaar werkervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze spreekt graag over het raakvlak tussen geloof en psychologie. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness zal Renata wat delen over de ziel en in het bijzonder, hoe wij goed kunnen zorgen voor onze ziel in deze gebroken wereld. 

Liesbeth Kruijs

Liesbeth Kruijs is getrouwd en moeder van Jip. Binnen re:connect is Liesbeth verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met creativiteit en is zij een van de sprekers van re:connect. Samen met Caressa Thera heeft ze haar eigen bedrijf, Knuffelmakers. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokeness zal Liesbeth wat delen over hoe je door je kwetsbaarheid juist je kracht kan ontdekken.

Daniëlle Rebel-Boeve

Daniëlle Rebel-Boeve is getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met haar man Tjeerd heeft zij het kleding label FairRebel opgericht. Ze is ambassadeur van Compassion, presentatrice bij Family7 en spreker. De gemeenschappelijke factor in de dingen die zij doet; de liefde voor Jezus en mensen inspireren om te leven voor Gods Koninkrijk en Zijn gerechtigheid. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness zal Danielle delen hoe haar passie en gedrevenheid haar in een burn-out brachten en hoe God in die gebrokenheid Zijn kracht kon tonen. Wat (of beter gezegd WIE!) komt er naar boven als jij denkt dat je niemand meer bent?