Welkom op de pagina met informatie over de sprekers, we stellen graag de mooie vrouwen voor die op onze Conference komen spreken.

Sharon Thera-Kips

Sharon Thera-Kips (www.sharonkips.nl) startte in 2013 samen met haar man Gilbert re:connect. Samen hebben ze drie kinderen. Ze treedt door het land op als zangeres en is ze regelmatig te zien (en horen) bij Nederland Zingt. In 2015 heeft ze haar eigen zangschool opgericht, waar ze zanglessen en zang coaching geeft. Tijdens Brave 2020 – Happily Ever After?  is zij jouw gastvrouw en zal ze spreken op vrijdagavond.

Carolyn Ros

Carolyn Ros werkt al 34 jaar bij Jeugd met een Opdracht, een internationale,  interkerkelijke organisatie, op het gebied van mentorschap en Bijbelse  onderwijs. Zij is met Johan getrouwd en samen hebben ze 4 getrouwde kinderen en de 10e kleinkind wordt in december verwacht. Naast haar werk bij Jeugd met een Opdracht is ze schrijfster, zo heeft ze de boeken ‘Vervlogen Dromen’, ‘Vervulde Beloofden’, ‘Mirror, Mirror: A Reflected Life’, ‘Beloofd is Beloofd’ geschreven en heeft ze meegewerkt aan ‘Als God Mijn Naam Fluistert’. Tijdens Brave 2020 – Happily Ever After? zal ze spreken op vrijdagavond.

Rinke Verkerk

Rinke Verkerk is journaliste, schrijfster en columniste. Ze schrijft voor verschillende kranten, magazines en televisieprogramma’s. Ze is moeder van een twee kinderen. Ze heeft het boek ‘De Ware Worden’ geschreven. Tijdens Brave 2020 – Happily Ever After?  zal ze spreken op zaterdagavond.

Op en Top vrouw

Op en Top Vrouw bestaat uit zangeressen Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Inmiddels zijn ze al weer 5 jaar samen om de vrouwen van Nederland te voorzien van een heerlijke avond uit met een lach en een traan. De pakkende en grappige liedjes over allerlei vrouwenzaken zijn een feest der herkenning. Maar de dames weten ook een gevoelige snaar te raken met gevoelige ballads. Het is heerlijk om vrouw te zijn en dat vieren we graag! Op en Top Vrouw zal optreden op zaterdagavond.