Sharon Thera-Kips, 36 jaar, moeder van Isa, Faye en Lynn en vrouw van Gilbert. In 2013 stichtte ze samen met Gilbert een nieuwe kerk in Haarlem; re:connect. Wat in Gilbert en Sharons hart leeft is mensen laten (re:)-connecten met God en met elkaar. In het dagelijks leven is Sharon zanglerares en zangcoach en mag ze geregeld optreden in Nederland en daarbuiten. 

Waarom “Brave?” Omdat wij vrouwen onszelf vaak onderschatten. We denken dat ons verhaal er niet toe doet. We hebben moeite met het “zijn.” Het vergt moed om jezelf te durven zijn en soms vergt het zelfs moed om jezelf te zien zoals hoe God jou ziet. Daarom dit platvorm voor vrouwen waar we herkenning mogen vinden in elkaars verhalen en bemoedigd mogen worden door de Here God en Zijn onvoorwaardelijke liefde voor ons. 

Iris de Zwart, 35 jaar, naast dat ze gek is op Joost en hun kinderen, houdt ze veel van tijd doorbrengen met God, zonneschijn, zoetigheid en zingen. In het dagelijks leven staat ze voor de klas. Bij re:connect draait ze mee in het re:connect Kids team en heeft ze een poosje de leiding leiding gekregen over Motherhood. Ze ziet er enorm naar uit om tijdens het Brave weekend met veel vrouwen God groot te maken! 

Amarins van der Meulen, 22 jaar, verliet vier jaar geleden het Friese plattelandsdorp en kwam op kamers wonen in Haarlem. Hier studeert ze Tourism Management en werkt ze bij Geloven in de Stad. Ze houdt van lekker eten, avontuur, vriendlief Tom en God. Daarnaast vindt ze het gaaf om met mooie mensen de grootheid van God te vieren.

Contact brave@reconnect.cc

Facebook @wijzijnbrave

Instagram @wijzijnbrave